Diensten

De massage stimuleert de bloedcirculatie en heeft een voldoeninggevend effect voor elkeen. De geparfumeerde of gearomatiseerde oliën stimuleren het best de harmonie van het lichaam en brengen U naar een algemeen welzijn, gewiegd door Balineense of klassieke muziek.

Wij stellen een ploeg van professionele masseerders ter beschikking die hoofdzakkelijk op afspraak volgens hun en uw beschikbaarheid werken.

Massage

Men verstaat onder massage, elke externe handeling uitgeoefend op de weefsels met een al dan niet therapeutisch effect, met de hand of met apparatuur, met of zonder produkten, die een mobilisatie, methodische stimulatie, mechanisch of reflex, tot gevolg heeft voor deze weefsels...
Het weldoende...
Meer dan een ontspanningsmoment, draagt de massage bij tot het verminderen van de stress, ziektes en tot het algemeen welzijn.
Voor het lichaam.
Versoepeling en elasticiteit van de spieren, ontspanning of zelfs verbetering van de gewrichten mobiliteit.
Voor het organisme, tot rustbrengend of kalmerend, verbetert de slaap alsook de spijsvertering, de bloed- en lymphen circulatie, verhoogt de gezondheid van de huid.
Voor het sensoriële en psychomotorische: Begunstigt een grotere energie circulatie en verhoogt het besef van het lichaam.
Voor het psychologische en emotionele, verhoogt het besef van de emotie en draagt bij tot het openen van de geest..

Wij stellen een ploeg van professionele masseerders ter beschikking die hoofdzakkelijk op afspraak volgens hun en uw beschikbaarheid werken.

ALLEEN IN VERTICALE MODUS